https://www.youtube.com/watch?v=uTpaK8WZb-w

VÅR BUTIK

Vi är en inredningsbutik med ett utvalt sortiment av nutida och klassiska möbler & accessoarer. Fokus på svensk och dansk design med många välkända kvalitetsvarumärken. Vi har en spännande och smakfull mix av bl a möbler, belysning, mattor,barnprylar och accessoarer. Hos oss hittar du klassiker men du överraskas och inspireras också av nya ting.

FÖR HEMMET

Vi är inredare och hjälper till, i samråd med er, att skapa ett personligt och harmoniskt hem. Det kan räcka med en ommöblering med några nya detaljer eller en komplett inredning av ett rum till ett helt hus. Vi ger tips om möblering, belysning, färgval och små detaljer. Homestyling: Vi ser till att skapa ett tilltalande och neutralt hem vid försäljning av lägenhet/villa.

FÖR KONTORET

Vi vistas många timmar om dagen på kontoret, på vår arbetsplats och i personal/konferensrum. Vi hjälper er att skapa en trivsam miljö, allt från ett helt koncept till enbart nya detaljer. Hos oss hittar ni även en variation av företags­presenter, omsorgsfullt inslagna. Vi har även presentkort.

Kontakta oss: info@200m2.se

Välkommen att besöka oss i butiken på Nygatan 34

 

Öppettider

Måndag-fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-14.00

There are no comments for this article.

Kommentera

Your email address will not be published. Website Field Is Optional.

KOMMENTERAKOMMENTERA
Ditt namnDitt namn
E-mailE-mail
HemsidaHemsida