Att anlita en professionell inredare för homestyling när du ska sälja din bostad är en smart investering, då det kan vara svårt att själv bedöma vad som behöver åtgärdas för en lyckad affär. Genom att presentera din bostad på rätt sätt med homestyling får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden. Dessutom är utgifterna för homestyling av bostaden avdragsgill.

Att homestyla din bostad handlar om att göra den attraktiv för så många potentiella köpare som möjligt. Statistik visar dessutom att hem som är stylade säljs snabbare och till högre pris.

På 200m2 har vi lång erfarenhet inom inredning och styling. Vi arbetar med välkända, klassiska & trendiga varumärken. Genom vår styling skapar vi säljande, trivsamma och visuellt tilltalande miljöer. Vi har alltid fokus på den tilltänkta målgruppen & hänsyn till bostadens tidsepok.

 

VISNINGSKONSULTATION

Från 3.500:-

Besök ca. 2 h. (exkl. åtgärdslista)

Vi kommer hem till dig och ger råd och tips inför försäljning. Vad du kan göra för att få din bostad attraktiv inför försäljning.

Hur du kan göra för att maximera försäljningsvinsten. Vi ger dig en åtgärdslista & eventuellt
en inköpslista/vilka produkter du kan hyra av oss.

 

ACCESOARER

Från 10.000:-

Här utgår vi från befintligt möblemang.

Vi gör som ovan, men här ingår accesoarer så som detaljer (vaser mm.) belysning, mattor mm. och komplettering av mindre möbler.

 

FULLMÖBLERAT

Pris enligt offert

Tom lägenhet exempelvis en visningsläghet.
Vi anpassar stilen & visar upp bostaden från sin bästa sida. Vi utgår från den tilltänkta målgruppen & anpassar stilen efter husets/våningens tidsepok.

 

Priserna ovan kan variera pga olika förutsättningar. Exempelvis tillgång till hiss, avstånd från Linköping mm.